16 Şubat 2011

iPhone Jailbreak Sonrası Cydia ve SBSettings Kurulumu

Başarılı bir şekilde Greenpois0n jailbreak'ini yaptıktan sonra Loader aracılığı ile il kez Cydia'nın yüklenişini anlatıyoruz.

Aşağıdaki videoda detaylı olarak adımları görebilirsiniz. Cydia yüklenmesi, ilk kez kullanımı ve Cydia üzerinden örnek bir program olarak SBSettings yüklenişini bu videoda anlatıyorum.

İyi seyirler :)

6 yorum:

  1. Cydia ana ekranındafeatured ya da themes bölümlerini açtığımda ''unable to load(the internet connection appears to be offline.)'' yazısı çıkıyor ve açılmıyor ne yapmalıyım?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba, malesef genel bir problem varmış Cydia sunucularında.. Kısa sürede çözülür sanırım. http://twitter.com/#!/saurik

    YanıtlaSil
  3. Teşekkür ederim zaten şuan açıldı sanırım düzelmiş ayrıca videolarınız çok güzel olmuş onların sayesnde çok kolay bir şekilde jb işlemini gerçekleştirdim.

    YanıtlaSil
  4. cydıa yı nasıl sılıcem ........... acılll

    YanıtlaSil
  5. ya anlamadıgım cydıa yı yukluyorum loader burada var ama bende yuklemedı sonra user dedım paketlerı yukledı ama resetlememı soylemedı boyle kaldım suan

    YanıtlaSil
  6. Cydia'yı silmek demek jailbreak'i komple kaldırmak demek. Bunun için iTunes üzerinden RESTORE yapman lazım. Bu durumda telefonunda herşey silinecek ve yeni yazılım (gün itibari ile 4.3.5) yüklenecek. Ardından Backup içinden kişisel verilerini geri yükleyecek.

    YanıtlaSil