23 Ağustos 2011

iPhone Kırıcı Matris

Bu sitede anlatılan yöntemler ile hangi cihazları kalıcı olarak kırabileceğinizi gösteren bir matris hazırladım. Sol taraftan cihazınızın yazılım sürümünü bularak jailbreak yapıp yapamayacağınızı görebilirsiniz. İlgili jailbreak yöntemleri ile ilgili detaylı açıklamalar zaten en sağdaki "Hemen Kır" kutusu içinde mevcut.

7 yorum:

  1. Tethered diye birşey var... :|

    YanıtlaSil
  2. Bu sitede tethered jailbreak yöntemlerini anlatmıyorum. Sadece untethered yani kalıcı jailbreak yöntemlerini anlatıyorum.

    YanıtlaSil
  3. Sizin anlatımlarınızı beğeniyorum; zaten tethered jailbreak'i hiçbir zaman kullanmadım ama iOS 4.3.4, 4.3.5 ve 5.0b de jailbreak yok yazılması garibime gidiyor. Yani en azından kırmızı [x]'leri sarı yapıp en alta tethered'ı açıklayabilirdiniz.. :)

    YanıtlaSil
  4. Haklısın sanırım, ilk fırsatta güncelleyeceğim.

    YanıtlaSil
  5. yurtdısından iphone 4 aldım 4.3(8f190) unlocked bunun için hangı dosyalar lazım söleyebılırmısınız ve 4.3.3 e yukseltmem gerekıyormu anlatırmısınız

    YanıtlaSil
  6. sitenizi yeni Blogger'a güncellemenizi öneririm; gerçekten insana çok yardımcı oluyor... Ayrıca arka plan resminizi de iPhone 4S yaparsanız blog daha güncel durur... :)

    YanıtlaSil
  7. ben almanyada yasiyorum i phone 4 kullaniyorum ama simlock oldugu icin kullanamiyorum hat takdigimda gecerli sim kart takip etkinletirin diyor ana ekrana gitmiyor yapilacak bisi yokmu defalarca denedim jailbreaki ama siyah ekranda tipki windows kurar gibi ilerliyor please wait yaziyor bir suru sonra hata veriyor duruyor cikariyoum i tunese bagliyorum geri yuklkemeyle basa donuyor yine simlock yardimci olabilecek biri varmi acaba

    YanıtlaSil